Kermis oppasservice voor 16- en 17-jarigen

Goed nieuws voor alle 16- en 17-jarige Volendammertjes. Zij kunnen met kermis tóch in de horeca terecht. ‘t Gat van Nederland is namelijk in samenwerking met Berend Botje een oppasservice gestart. Ouders kunnen hun kroost bij een speciaal loket in de Brugstraat droppen, zodat ze zelf rustig de dijk op kunnen.

De jeugdige kermisgangers zullen in het vernieuwde Gat Boven opgevangen worden. Er is onbeperkt fris, chips en fruithapjes en voor iedereen een gekke Pet! Ook het entertainment is verzorgt. Zo zijn er optredens van diverse artiesten en er komt een clown die hondjes vouwt van lachgasballonnen.

Het initiatief wordt op social media massaal toegejuicht. Met name de ouders reageren blij en opgelucht. De verkoop van halsbandjes heeft ook weer een vlucht genomen.

Bericht gaat verder onder de foto.

Kind op ‘t Brijkie, pa en ma op ‘t dijkie!

Overigens zijn alleen gevaccineerde kinderen welkom. Wie niet ingeënt is tegen de bof, mazelen en rode hond komt er niet in. Kaarten zijn dagelijks verkrijgbaar bij de polsbandjestent.

Auteur: Redactie De Naild

Brengt u het nieuws door het oog van De Naild. Scherp en met een kijkje op alles en iedereen. Buigt alleen door metaalmoeheid.

Weet jij het beter? Reageer!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.