Veelgestelde vragen

Wie of wat zit er achter De Naild?

De Naild is een collectief van content makers met een wisselende samenstelling. Iedereen met een scherpe blik of vrijzinnige mening kan deelnemen. Een vaste kern voert de hoofdredactie en plaatst de aangeboden content op de site en social media.

Waarom doen jullie dit?

Door de sterke sociale samenhang kan of wil men in Volendam niet altijd open en vrij discussiëren. Wij willen het lokale debat met scherpte en humor levendiger maken. Dat heeft het Volendamse nodig.

Soms zit er juist geen gedachte of moraal achter een publicatie. Er moet ten slotte ook gewoon gelachen kunnen worden, niet waar?

Kan ik ook meedoen?

Jazeker! We staan altijd open voor jouw bijdrage. Dat kan in de vorm van een tekst zijn, maar foto’s, video’s en andere uitingen zijn ook welkom. De hoofdredactie bepaalt uiteindelijk wat geplaatst wordt en hoe. Dit gaat in overleg met jou.

Neem contact met ons op voor aanleveren of meer info.

Waarom publiceren jullie anoniem?

Een anonieme publicatie kan scherper en eerlijker zijn. Dat is soms nodig om het debat te bevorderen of een andere denkrichting mee te geven. Het mag best een beetje prikken om vooruit te komen.

Ik heb een klacht, wat kan ik doen?

Neem even contact met ons op, dan gaan we het netjes afhandelen. Dreigbrieven en scheldkanonnades worden genegeerd.