Robby de Wit (22) vermist

VOLENDAM – Sinds afgelopen zaterdagavond is de 22-jarige Robby de Wit uit Volendam vermist. Robby is voor het laatst gezien rond 01:08 uur in Sjaakie’s Cafe in Volendam. Na luid getoeter van een taxi op de standplaats aldaar, heeft hij door schrik het op een lopen gezet. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

De moeder van Robby is ten einde raad en kan haar tranen nauwelijks bedwingen. “Het is mijn kind!” Samen met haar man is ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op straat om Robby te zoeken. Alles halen ze uit de kast om hem terug te vinden.

“We zoeken overal, zelfs in Edam en Katwoude.” vertelt ze. “Het is een klein ventje maar hij is sterk en kan heel snel lopen.” Speurhonden zijn al ingezet en een waarzegger heeft een plek aangewezen waar Robby zou kunnen zijn. Tot nu toe zonder resultaat. “Hij zou hebben rondgereden op een rode trekker, vlak bij een winkelcentrum.”

Heel veel Volendammers leven met de ouders van Robby mee. Berichten op Facebook zijn al honderden keren gedeeld. En op straat zie je groepjes mensen in bosjes en onder auto’s kijken. Zelfs in het donker lopen mensen met zaklampen door de buurt.

Heeft u Robby gezien? Laat het ons dan weten! Robby heeft een slank postuur, middellang blond haar en een brede kaak. Hij droeg zwarte jas met daaronder een rood shirt, een blauwe spijkerbroek en schoenen met witte zolen. Robby valt op door een apart loopje, wat hij sinds een aantal weken heeft door een recent opgelopen blessure na een fikse ruzie.

Auteur: Redactie De Naild

Brengt u het nieuws door het oog van De Naild. Scherp en met een kijkje op alles en iedereen. Buigt alleen door metaalmoeheid.

Weet jij het beter? Reageer!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.