Onrust om nieuwe trend: monogamie tijdens kermis

Grote beroering in het Volendamse roddelcircuit. Volgens insiders waaide er dit jaar een heuse golf van monogamie over de kermis. Het gevolg: een waar tekort aan verse roddels en hardnekkige soa’s.

Op straat treffen we roddeltante Nel (57). Ze wil niet met haar achternaam op deze site, maar laat anoniem wel het nodige los. “Ik kom dus net van een koppie met m’n zusters. Het is bedroefd. Normaal weten ze nog wel eens wat te melden zo na kermis. Nu helemaal niks, nul! De laatste goeie overspelkneiter dateert alweer van voor de bouwvak. Iets met een aaibaar hondje dat werd opgejaagd door een bronstig keffertje ofzo.”

Ook de bekende huisarts Agatha Schilder ziet de nieuwe werkelijkheid gelaten aan. “We kampen inderdaad met ernstige overcapaciteit. We hebben twee stagiaires ingehuurd en zo’n 450 SOA-tests ingeslagen. Normaal gesproken zit deze wachtruimte drie weken lang stampvol met mensen die hier en daar een kriebeltje, wratje of druipdingetje hebben opgelopen. Nu galmt het van de leegte.”

(Bericht gaat verder onder de foto)

Foto: Nachtzusters
Nachtzuster, doe iets aan de pij-hie-hijn!

Dokter Agatha heeft wel een verklaring. “Mensen zijn wat voorzichter geworden. Voor je het weet sta je met je ‘verkeerde partner’ op de sociale media. Daarnaast is één van mijn vaste klanten uit zelfbescherming op vakantie gegaan. Haar man bleef sowieso monogaam na zijn sleuteltje keta.”

De GGD laat weten nog geen concrete cijfers te hebben, maar spreekt van een ‘asoaciaal’ jaar. Dierenambulance Waterland zegt geen meldingen te hebben gekregen van afgeragde doggies of overbereden poezen. De gemeente heeft de zaak inmiddels in onderzoek.

Auteur: Redactie De Naild

Brengt u het nieuws door het oog van De Naild. Scherp en met een kijkje op alles en iedereen. Buigt alleen door metaalmoeheid.

Weet jij het beter? Reageer!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.